Točka za prijavo sovražnega govora in posnetkov spolnih zlorab otrok na internetu

Izobraževanje s področja človekovih pravic in sovražnega govora

4.5.2017

Mladinski svet Slovenije (nacionalni koordinator gibanja Ne sovraži) v sodelovanju z Mirovnim inštitutom, društvom Appareo in Spletnim Očesom organizira izobraževanje na temo človekovih pravic in sovražnega govora, ki bo potekalo od 25. maja do 28. maja 2017 v Postojni.

Izobraževanje bo sestavljeno iz treh delov: udeleženci se bodo najprej seznanili s konceptom človekovih pravic, v drugem delu bodo podrobneje obravnavali tri tematike iz COMPASS – Manual for Human Rights Education with Young People: državljanstvo in participacija, diskriminacija in nestrpnost ter migracije. Tretji del bo namenjen pripravi akcijskega načrta konkretnih aktivnosti, ki jih bodo v okviru svojih organizacij in gibanja Ne sovražnemu govoru izvedli na posamezne akcijske dneve. Podrobnejši program po dnevih bo določen v začetku maja.

Prijavite se lahko preko spletne prijavnice najkasneje  do 15. maja 2017. Usposabljanje je brezplačno! 

Več informacij: tajnistvo@mss.si (01 425 60 55).

Sledi nam na Twitterju


Kontakt

O nas

Za medije


Fakulteta za družbene vede

Center za družboslovno informatiko CDI

Sofinancerja


 

Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Uporaba piškotkov