Točka za prijavo sovražnega govora in posnetkov spolnih zlorab otrok na internetu

Komu lahko prijavim ostale nezakonite vsebine, ki niso v okviru obravnave Spletnega očesa?

19.6.2013

Za ostale nezakonite vsebine, ki niso v okviru obravnave Spletnega očesa, vendar pa ste na njih naleteli in jih želite prijaviti, se lahko obrnete na:

  • SI-CERT; Prijava varnostnih incidentov (poskus vdora na vaš računalnik ali omrežje, primer, da vam kdo skuša onemogočati normalno delovanje na internetu,...)
  • Tržni inšpektorat Republike Slovenije; Prijava prejete elektronske pošte z namenom oglaševanja ali ponujanja storitev in blaga, ki je bila poslana brez vnaprejšnjega soglasja potrošnika ali podjetja, ki oglasna sporočila prejema ali prijava elektronske pošte z vsebino oglaševanja, ki je bila poslana na naslov potrošnika ali podjetja kljub temu, da se je le-ta od te storitve odjavil.
  • Agencija za pošto in elektronske komunikacije (APEK); Prijava prejete nezaželene pošte brez identitete pošiljatelja, kamor bi lahko prejemnik poslal zahtevo za prekinitev takega neposrednega trženja (spam).
  • Informacijski pooblaščenec; Prijava kršitev Zakona o varstvu osebnih podatkov.

Sledi nam na Twitterju


Kontakt

O nas

Za medije


Fakulteta za družbene vede

Center za družboslovno informatiko CDI

Sofinancerja


 

Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Uporaba piškotkov